Fatsa Teknik Elektrik

Fatsa Mutfak Tıkanıklığı Açma

} ?>

Tuvalet Tıkanıklığı Açma

          Evlerde bulunan giderlerin tıkalı olması ya da tamamen kapalı olması durumunda evde hayat tamamen durmaktadır. Fatsa Teknik Elektrik firması, tesisat sektöründe tıkanıklık açma, WC Es düzeltme, pimaş malzeme sorununu çözme adına size yardımcı olmaktayız. Teknolojik gelişmelere ayak uydurarak yerinde ve doğru çözüm sağlamaya çalışıyoruz. Tuvalet, klozet gibi en çok kullandığımız alanların temizliği, bakımı ve sorunların düzeltilmesi oldukça önemlidir. Tuvaletlerin tıkanması genelde temizlik için kullanılan kâğıt havlu, peçetelerin giderleri atılmasından kaynaklanmaktadır. Fatsa’da yükselen usta deneyimi ile dinç yapısıyla Fatsa Teknik Elektrik tuvalet tıkanıklığı açma hizmeti vermektedir.

Kırmadan Pimaş Açma

          Pimaş tıkanıklığı ile zaman zaman da olsa farklı sorunlar ile karşı karşıya gelmekteyiz. PVC malzemesi; PİMAŞ ismiyle de anılmaktadır. Pissu gider boruları 50, 70 ve 100’lik olarak genelde kullanılmaktadır. Lavabo, mutfak giderleri 50’lik PVC, yağmur inişleri 70’lik PVC, 100’lük PVC tuvalet giderlerinde kullanılmaktadır. Bu giderlerinin tıkanması, açılması hepsi ayrı ayrı teknik ve çalışma gerektirmektedir. Fatsa’da Teknik Elektrik Yapı Malzemeleri Satıcısı ve Uygulamacısı olarak hepsine çözüm sağlamaktayız.

          Fatsa’da makine ile her türlü lavabo tıkanıklığınız itina ile açılmaktadır. Klozet, Mutfak, lavabo, WC pissu giderleriniz tıkalı ya da içerisine bir şey kaçmışsa ve su gitmiyorsa siz bunun için bazı basit çözümleri denediniz ve olmadıysa daha fazla uğraşmanıza gerek yok makine ile ustalarımızı yönlendirelim. Size daha fazla maliyet çıkmadan az masrafla yardımcı olalım. Fatsa Makine ile lavabo tıkanıklığı gideri açmak Fatsa Teknik Elektrik ustalarının işidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ