Fatsa Teknik Elektrik

Fatsa Boyacı Ustası

} ?>

       Bir evi A’dan Z’ye bütün aşamalarını yapmaktayız. Evde boya, badana, alçı sıva, tadilat ve tamirat işleri için aradığınız Fatsa Boyacı Ustası ile size doğru, güvenilir, temiz işçilik teslimi yapmaktadır. Şunu ifade etmek gerekir ki doğru boya ile doğru usta bir araya gelirse temiz, güzel işçilik olur. İyi bir ustaya kötü malzeme verirseniz güzel iş olmaz, işinin ehli olmayan ustaya iyi malzeme verirseniz düzgün iş çıkmayabilir. Her işin bir tekniği, tecrübesi ve ustalığı vardır. Fatsa’da boya konusunda Teknik Elektrik boya ustaları yerinde ve zamanında iş teslimi ile hizmet vermektedir.

fatsa boyacı ustası      Bir evin sıva halinden son aşamaya gelene kadar astar boya ya da badana ile sonra da tercihen silikonlu boya vurulmaktadır. Silikonlu boyalarda farklı farklı markaların yanı sıra her markanın kendi içinde kalitesi bulunmaktadır. Boya markalarından bahsedecek olursak; Polisan, DYO, Filli Boya, Marshall gibi markalar başlıca bilinen boya markalarıdır. Tavan boyası da her markada bulunmaktadır ve tavana, gerektiğinde de duvara vurulmaktadır. Polisan’da ise Primera, Elegans en çok tercih edilen iç cephe boyasıdır. Polisan Exelans ise dış cephe boyasıdır. DYO da ise DYO Dinamik en çok tercih edilen boya kalitesidir.

      Fatsa’da boya konusunda bizlerden malzeme fiyat bilgisi ya da bir evin boya usta işçilik ücreti bilgisi de alabilirsiniz. Fakat evinize, işyerinize gelip fiyat verip anlaşıp 3 gün içerisinde işe başlayıp hemen teslimini yapmaktayız. Her zaman temiz iş, zamanında ve erken teslim iş prensibimizdir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ